14-ojoje Vyriausybėje gavę užsienio reikalų ministro postą, į kurį delegavo nepartinį diplomatą Petrą Vaitiekūną, valstiečiai liaudininkai nutarė viceministro postą perduoti juos palaikančiai Lenkų rinkimų akcijai, kuri vis reiškė nepasitenkinimą, kad yra apeinama dalijantis valdžios postus.

30 metų J.Neverovičius Varšuvos ekonomikos mokykloje įgijo Tarptautinių ekonominių ir politinių santykių magistro laipsnį, 1999-2001 metais dirbo banko „Citibank“ (Lenkija) projektų vadovu.

2001-2004 metais J.Neverovičius užėmė Lietuvos ambasados Vašingtone vyriausiojo specialisto pareigas, buvo atsakingas už ryšius su Rytų ir Vidurio Europos išeivija, JAV valstijų gubernatorių bei atstovų rūmų ir senatų atstovais.

2004-2005 metais J.Neverovičius buvo Lietuvos užsienio reikalų ministerijos Saugumo politikos departamento vyriausiasis specialistas, NATO Užsienio reikalų ministrų susitikimo koordinatorius, 2005-2006 metais vykdė Europos Sąjungos departamento trečiojo sekretoriaus pareigas.

J.Neverovičius yra vedęs, turi sūnų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)