Asmeninėje feisbuko paskyroje moteris pasidalijo graudžiu įrašu ir kartu prašymu, kuriuo sutiko pasidalinti ir su „Delfi“ redakcija. Leoneta kreipėsi į Švietimo ministeriją, mat yra užtikrinta, kad tokia situacija tęstis nebegali.

Ok, taip nebegali tęstis, todėl keliam situaciją į viešumą, kaip dirba mūsų Švietimo, mokslo ir sporto ministerija. Esu išsiskyrusi dviejų vaikų mama, šiuo metu turiu neįgalumą 40 proc., nes sausio mėnesį sužinojau, kad sergu T limfoblastine limfoma-leukemija ir iki šiol ją gydausi. Vis dar guliu Santariškių skyriuje, kur tik tik įveikiau paskutinės chemijos komplikacijas – enterokolitą, sepsį ir pneumoniją, toliau priekyje manęs laukia tolimesnis vėžio gydymas. Negaliu dirbti, alimentai menki, neįgalumo išmoka apie 300 eurų“, – savo istoriją pradėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)