„Klaipėdos kupolas“ yra tapęs ir svarbiausių šeimos švenčių paminėjimo vieta. „Labai populiarios pas mus vestuvės, krikštynos ir svarbūs jubiliejai. Nuostabus peizažas – už kelių metrų krantą skalauja Baltijos bangos, o kupolo viduje šilta ir jauku net per vėjuotą orą“, – pabrėžė „Klaipėdos kupolo“ viena iš vadovių Erika Junokė. Ji teigė, kad čia populiarios ir klaipėdietiškos tradicijos. „Kunigas semia iš jūros vandenį, šventina jaunavedžius, per krikštynas – kūdikius. Smagu“, – teigė E. Junokė.

Šią vietą yra pamėgę ir influenceriai. Fiksuojami itin gražūs vaizdai, kuomet leidžiasi saulė. Influenceriai fotografuojasi ir filmuoja vaizdus ant šalia kupolo išdėliotų baldakimų – prašmatnių gultų su ištaigingomis užuolaidomis, čiužiniais ir pagalvėmis. Pernykštės vasaros pavyzdžiai įrodė, kad per didžiuosius karščius, o ypač savaitgaliais, norinčiųjų rezervuoti baldakimus – apstu. „Duodame minkštą čiužinį, pagalves, pastatome staliuką, nešame gėrimus, užkandžius. Tiesiog tai tarsi privati poilsiautojų zona, kur suteikiamas išskirtinis aptarnavimas.

Atsiranda šeimų ar porelių, kur užsitraukia užuolaidas ir susikuria sau išskirtinę poilsio erdvę. Tai – tarsi savas kambariukas ant jūros kranto“, – sakė E. Junokė. Akcentuojama, kad siekiama suteikti išskirtinę paslaugą ne tik turtingiems poilsiautojams, bet ir vidutinės klasės žmonėms, kad galėtų pasijusti lyg Ibizoje ar Kanaruose.

„Stengiamės kelti Lietuvos pajūrio lygį“ – sako verslininkė. Praėjusį savaitgalį surengtas ir pirmasis oficialaus šiltojo sezono „Klaipėdos kupolo“ atidarymo renginys, kurio metu koncertavo Gabrielius Vagelis. „Klaipėdos kupolo“ renginių organizatoriai skelbia, kad nuo birželio mėnesio planuoja daug įvairių pramogų miestiečiams ir atvykusiems kitų miestų ar užsienio šalių poilsiautojams. Jau birželio 1 dieną vyks aitvarų festivalis „Vėjų vėjai“.

Planuojama, kad šalia „Klaipėdos kupolo“ į dangų pakils keli šimtai įvairiaspalvių aitvarų, o visos vasaros metu planuojama į „Klaipėdos kupolą“ ir įvairias Lietuvos muzikos žvaigždes.