„Džiugi žinia vilniečiams – kinas grįžta į miestą! Tik kol kas ne kino teatruose, o ten, kur visiškai saugu – sėdint savo automobiliuose.

Taip, suprantu, kad tai yra organizuotas renginys, ir Sveikatos apsaugos ministerija panorėjusi bet kada gali uždrausti autokiną, tačiau raginu vadovautis sveiku protu – Vilnius užtikrins, kad tokia pramoga būtų saugi, niekas neliptų iš savo automobilių, neatsidarytų langų, būtų tik po du asmenis automobilyje ir neturėtų fizinio kontakto su kitais, todėl ji gali vykti, kaip jau vyksta karantino metu Vokietijoje, Nyderlanduose, Norvegijoje ir kitur. Miestiečiai išsiilgę veiklos, užsidarymas tarp keturių sienų gali kelti (ir jau kelia) įvairių problemų, todėl autokinas svarbus kaip saugi galimybė prasiblaškyti“, - rašė R. Šimašius.

Pasak mero, pirmoji vieta – „Žmonės Cinema Drive-in“ Litexpo aikštelėje, kuri startuos jau penktadienį, bet žinau, kad tokių vietų artimiausiu metu bus ir daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)