Sostinės savivaldybės atstovų teigimu, kalėdinė čiuožykla kiekvienais metais yra suplanuojama vis kitoje vietoje. Praeitais metais ji buvo įrengta Valdovų rūmų kieme, o dar metais prieš tai – Lukiškių aikštėje.

Šiemet ledo čiuožykla stebins savo forma ir dekoracijomis.

Planuojama, kad mobili lauko ledo čiuožykla turėtų būti pilnai įrengta ir sumontuota iki 2024 m. lapkričio 25 d., o lankytojams atidaryta nuo 2024 m. lapkričio 30 d. iki 2025 m. sausio 26 d.

Taip pat nurodoma, kad pirmi du seansai čiuožykloje bus nemokami, vėliau jie kainuos iki 5 eurų vaikams ir 7 eurų suaugusiems, įskaitant pačiūžų nuomą.

Mobili ledo čiuožykla Vilniuje

Savivaldybės įmonė „Active Vilnius“ netrukus skelbs mobilios 900 kv. metrų ploto lauko ledo čiuožyklos įrengimo ir demontavimo konkursą, taip pat visa programa bus pristatyta „Kalėdos sostinėje“ puslapyje.

Primename, kad šventinio 2024 m. žiemos sezono pradžią Vilnius skelbs lapkričio 29 d., penktadienį – bus įžiebta „Kalėdos sostinėje“ ir visos Lietuvos Kalėdų simboliu tapusi eglė Katedros aikštėje. Šventė prasidės 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją