„Labai, kai tokios partijos kaip Liberalai šiek tiek mažiau gauna, arba Regionai – kur atrodė ir partijos struktūra stipri, tai sakau stebuklas ir tikrai Dievas yra“, – rezultatais džiaugėsi P. Gražulis.

Tiesa, paklaustas, ar nebus taip, kad atsisakys mandato, konkretaus atsakymo buvęs Seimo narys neturėjo.

„Nežinau, apie tai dar nespėjau pagalvoti. Aš netikėjau, kad aš gausiu mandatą. Kartais, tarp kitko, tokia mintis kyla, kodėl. O sako žmonės eina į Seimą, kad gautų gerą atlyginimą, aš jau pažadėjau 50 proc. atlyginimo žmonėms atiduoti ir tikrai tą darysiu, skelbsiu kas mėnesį kam kiek skirta, bet norisi iki galo parodyti, kad ne pinigai man svarbiausia. Pasitikėjimas svarbiausia. Ir jei būtų galimybė... Pažiūrėsiu, aš dar nesakau ne. Bet tai būtų žmonių išdavimas, tų, kurie už tave balsavo. nežinau, klausimas rimtas.

Norėtųsi, kad dar žmonės tavimi labiau tikėtų, kad ne pinigai svarbūs. Galvoju tada, geriau padėsiu tą mandatą ir nesakykite, kad man pinigai svarbūs. Bet tada žmonės sakys balsavome, bet tu nuvylei. Tai turiu dvejonių“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)