Paklaustas, ką reiškia jo apsilankymas štabe, I. Vėgėlė teigė, jog taip reiškia pagarbą.

„Pagarba žmogui, visų pirmą – A. Verygai, kuris parėmė mane prezidento rinkimuose, atsiėmė savo kandidatūrą praktiškai finale, surinkęs reikiamą parašų skaičių. Tai reiškia paramą jam“, – tikino teisininkas I. Vėgėlė.

Jis priminė, jog prezidento rinkimų pirmame ture A. Veryga jį apdovanojo tortu, tad jis ir atėjo nešinas braškėmis.

„Valstiečiai, tad atnešiau jiems lietuviškų braškių, su lietuviška juostele“, – tikino jis.

Prezidento rinkimuose trečias likęs I. Vėgėlė kol kas užuominomis kalba apie galimą ateitį su LVŽS artėjant Seimo rinkimams. Jis teigė, jog savo sprendimą pasakys per artimiausią mėnesį.

„O kalbant apie mano paties asmeninį apsisprendimą, aš jį, manau, paskelbsiu per mėnesį tikrai. Ar aš toliau save matau politikoje, ar geriau realizuočiau tikslus, tuos įsipareigojimus, kuriuos daviau žmonėms, būdamas ne politikoje“, – sekmadienio vakarą LVŽS štabe kalbėjo I. Vėgėlė.

Jis tikino, jog jam nereikia jokių postų, svarsto dėl įsipareigojimų, kuriuos davė žmonėms prezidento rinkimuose.

„Galvodamas apie ateitį galvoju, kur geriausia galėčiau realizuoti tuos įsipareigojimus. Akivaizdu, kad 100 procentų jų negalėsiu realizuoti, nes jie buvo prezidentiniai. Bet tam tikrą dalį jų būdamas opozicijoje, savaime suprantama, nelabai gali jų realizuoti, turi būti pozicijoje. O pareigos ir kiti dalykai yra antraeilis dalykas“, – LVŽS štabe kalbėjo I. Vėgėlė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)