Partijos pirmininkės Viktorijos Čmilytės-Nielsen teigimu, surinktas stiprus ir patyrusių, ir naujų kandidatų sąrašas, pasiruošęs atstovauti pamatuotą ir liberalią politiką Seime: „Lietuvoje yra ne 10 ir ne 15 proc. žmonių, kurie politikoje labiausiai vertina racionalumą ir blaivų protą, nori, kad jais būtų pasitikima, leidžiama užsiimti mylima veikla bei kurti valstybei nesikišant, arba tai darant minimaliai. Šie žmonės pavargę nuo neapibrėžtumo, nuo gąsdinimų, nuo isterijos, nuo politikų neprognozuojamumo bei „teisuoliškumo“, nuo arogancijos, nerealistiškų pažadų ir aiškinimų, kaip jiems reikia gyventi. Jie norėtų matyti daugiau liberalų Seime, mes ir sieksime atliepti jų lūkesčius, tai mūsų rinkėjas“.

Šeštadienį liberalai taip pat susirinko ir į Liberalių idėjų festivalį, organizuojamą kartu su analitiniu centru „Liberalis“ bei „Friedrich Naumann Foundation“. Ekspertai, profesionalai diskutuoja apie Europos demografiją, liberalizmo ateitį, Rusijos grėsmę bei ekonominius iššūkius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją