„Labai sunku spėlioti, kaip kas laimės. Ir kaip dėliosis ta valdančioji daugumą. Tiesiog situacija atrodo labai keista ir labai sunkiai prognozuojama, tiek centro kairei, tiek dešinei pusei“, – Eltai teigė Širvintose balsavęs J. Pinskus.

Politikas kol kas nesiryžta prognozuoti ir to, kaip seksis Lietuvos regionų partijos iškeltiems kandidatams.

„Mes išėję visose trijose porose su socialdemokratais. Socialdemokratai iš karto užsitikrino paramą tiek „valstiečių“, tiek „Vardan Lietuvos“. Ir jie jau oficialiai išreiškė tas paramas socialdemokratų kandidatams. Tai mes kovosime vieni. O kaip gausis, tai pasižiūrėsime“, – sakė į antrąjį rinkimų turą Deltuvos pietinėje rinkimų apygardoje patekęs J. Pinskus.

„Mes tikėjomės visiškai kitokio mūsų partinio rezultato ir po tos socialdemokratinės ir „Nemuno aušros“ bangos, kuri taip nušlavė viską. Tai dabar labai sunku prognozuoti žmonių nuotaikas, kaip bus toliau. Mes tikėjomės visiškai kitaip“, – nusivylimo neslėpė politikas.

Antradienį antrajame Seimo rinkimų ture prasidėjo balsavimas iš anksto. Šia teise gali pasinaudoti savo atstovo parlamente per pirmą rinkimų turą dar neišsirinkę 63 vienmandačių apygardų rinkėjai.

Kaip ir pirmajame rinkimų ture, taip ir šią savaitę, balsavimas iš anksto vyks 60 Lietuvos savivaldybių pastatuose ir papildomai įsteigtose balsavimo vietose.

Kaip informuoja Vyriausioji rinkimų komisija (VRK), rinkėjai balsuoti iš anksto gali spalio 22-24 dienomis, 7-20 valandomis nepriklausomai nuo to, kur jie yra deklaravę gyvenamąją vietą. Visose išankstinio balsavimo vietose bus visų 63 rinkimų apygardų biuletenių.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)