Išlaisvinęs žudiką, buvęs KGB pareigūnas V. Putinas parodė savo saugumo tarnybų agentams ir kitiems užsienyje Kremliui dirbantiems žmonėms, jog jų nepaliks likimo valiai ir padarys viską, ką reikia, kad užtikrintų jų sugrįžimą, net esant labiausiai įtemptiems santykiams tarp Rusijos ir Vakarų nuo Šaltojo karo laikų dėl invazijos į Ukrainą.

„Putinas norėjo susitarti dėl apsikeitimo kaliniais prieš rinkimus, nes po to visus kruopščius paruošiamuosius darbus, kuriuos atliko keletas vyriausybių, bus galima palaidoti, – sakė politinių konsultacijų bendrovės „R.Politik“ įkūrėja Tatjana Stanovaja, turėdama omenyje lapkričio mėnesį Amerikoje įvyksiančius prezidento rinkimus. – Putinui tai bus patvirtinimas, kad amerikiečiai gali būti lankstūs ir pragmatiški, kai jiems kažko reikia.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)