„Su 78-uoju, Donaldai. Vienas senolis kitam: amžiaus – tai viso labo skaičius. O štai rinkimai – pasirinkimas“, – socialiniame tinkle X parašė Amerikos lyderis.

Prie savo sveikinimo J. Bidenas pridėjo vaizdo įrašą, kuriame savo pasiekimus palygino su buvusio prezidento D. Trumpo nuopelnais. Viename iš kadrų teigiama, kad pastarasis žadėjo būti diktatoriumi, o J. Bidenas to nedarė.

Kaip skelbia UNIAN, respublikonai Kongrese D. Trumpui įteikė tortą su 47 žvakutėmis, išreikšdami viltį, kad lapkritį jis bus išrinktas 47-uoju Jungtinių Valstijų prezidentu.

Donaldas Trumpas

Neseniai D. Trumpas J. Bideno administraciją palygino su slaptąja nacistinės Vokietijos policija. Toks pareiškimas nuskambėjo respublikonui pasakojant apie savo teisines problemas, dėl kurių kaltino prokurorus ir teisėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją