Sekmadienį Lenkijos valstybinis saugumo centras įspėjo dėl audrų, smarkaus vėjo, gausaus lietaus ir krušos.

Įspėjimas buvo išsiųstas Pakarpatės vaivadijos gyventojams bei daliai Mažosios Lenkijos vaivadijos ir Liublino vaivadijos gyventojų, skelbia onet.pl.

Vienas gyventojas pro langą nufilmavo stichijos šėlsmą. Kaip matyti internete išplitusiuose vaizduose, audra pridarė nemažai nuostolių miestui.

Sekmadienį Pakarpatės vaivadijoje ugniagesiai gelbėtojai 85 kartus važiavo šalinti audros padarinių, įskaitant nulaužtus medžius ir šakas, užkritusias ant elektros laidų ir kelių.

Kaip sekmadienį sakė Pakarpatės vaivadijos ugniagesių gelbėtojų atstovas spaudai, brigados vadas Marcinas Betleja, ugniagesiai taip pat padėjo išpumpuoti vandenį iš apsemtų rūsių ir atkimšti kelių pralaidų angas.

Sekmadienį Žešuvo apskrities krizių valdymo centro pareigūnas naujienų agentūrai PAP pranešė, kad beveik 900 žmonių neturi elektros energijos, daugiausia – Melece ir jo apylinkėse. Pareigūnas pridūrė, kad pažeisti 25 transformatoriai ir dvi elektros linijos.

Lenkijos pietuose audros nesiliauja. Pirmadienį pranešama, kad Zakopanėje iškrito kruša. Socialiniuose tinkluose imta dalintis vaizdo įrašais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją