Pranešama, kad per didelę karinę operaciją Vakarų Krante Izraelio armija ir pasienio policija nukovė mažiausiai 10 ginkluotų priešininkų.

Izraelis pajėgos taip pat patyrė nuostolių. Aštuoni Izraelio kariai ir slapto pasienio policijos specialiojo padalinio narys buvo sužeisti per kautynes Nur Šamso pabėgėlių stovykloje, šeštadienį pranešė kariuomenės atstovas.

Pasak jo, Izraelio pajėgos buvo apšaudytos ir užpultos sprogstamaisiais įtaisais.

Palestinos žiniasklaida ir Palestinos sveikatos ministerija anksčiau pranešė apie du žuvusius ir septynis sužeistus per praėjusią dieną prasidėjusią karinę operaciją.

Tačiau Palestinos naujienų agentūra WAFA šeštadienį pranešė, kad beveik nėra informacijos iš izoliuoto miesto, kuriame taip pat neveikia internetas.

Abiejų pusių informacijos nebuvo galima iš karto nepriklausomai patikrinti.

Pasak Izraelio kariuomenės, iš viso buvo sulaikyti aštuoni ieškomi įtariamieji, nukenksminti sprogstamieji užtaisai, apieškota daugybė pastatų. Be to, buvo sunaikinta sprogmenų dirbtuvė ir konfiskuota daug ginklų, įskaitant pistoletus ir M16 automatus.

Šaltinis
Temos
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją