Lėktuvas nukrito tarp medžių vieno namo dideliame kieme ir sukėlė nedidelį gaisrą, bet liepsnos buvo greitai numalšintos, vietos televizijoms sakė Sakramento ugniagesių tarnyba.

Lėktuvas nukrito Viltono gyvenvietėje į pietvakarius nuo Sakramento ir į rytus nuo Elk Grovo.

Įvykio liudininkas Stevenas Scharfas pasakojo televizijai „KCRA 3“ matęs, kaip lėktuvas rėžėsi į žemę ir užsidegė. Vyras iššoko iš savo pikapo, pasiėmė gesintuvą ir nubėgo kitapus gatvės.

Jis pamatė vyrą, tikriausiai lėktuvo pilotą, turbūt susilaužiusį koją ir šliaužusį tolyn nuo liepsnų. S. Scharfas pasinaudojo gesintuvu, kad nuslopintų sužeistojo užsidegusius drabužius.

S. Scharfas taip pat padėjo iš sudužusio lėktuvo ištrūkti trims kitiems – moteriai, kuri atrodė besilaukianti, ir dviem paaugliams berniukams.

„KCRA 3“ taip pat parodė vaizdo įrašą kuriame matyti, kaip baltas biplanas pakyla iš netoli sudužimo vietos esančio privataus aerodromo „Alta Mesa Airpark“, paskui staigiai pakrypsta į kairę ir dingsta už medžių.

JAV Federalinė aviacijos administracija dar nepranešė, kokio tipo lėktuvas sudužo.

Per incidentą ant žemės buvę žmonės nenukentėjo, taip pat nebuvo padaryta žalos, sakė ugniagesių kapitonas Parkeris Wilbournas.

Pasak ugniagesių, keturi žmonės, ištraukti iš liepsnų, smarkiai apdegė, jų būklė kritinė.

Šaltinis
Temos
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)