Kaip rašo newsru.com, tinklaraštininkai sušniukštinėjo iš karto po konkurso, kad grožio konkursą laimėjo striptizo šokėjos. Nespėjo Jana Koncevenko užsidėti karūnos, o interneto skaitytojai jau mėgavosi jos pikantiškai leidžiamo laisvalaikio smulkmenomis ir erotinėmis nuotraukomis.

Internautai taip pat pastebėjo, kad grožio konkurse dalyvavo ir 22 m. blondinės kolegių. Paaiškėjo, kad antroji vicemis – Natalija Bašura dirba klubuose šokėja, o Mis Draugystės titulo laimėtoja Jekaterina Voitus bei dar kelios konkurso dalyvės šoka striptizo klubuose.

Tinklaraštininkai atskleidė vienos šokėjos asmenybę. Koledžą bebaigianti 23 m. Andželika Tichonovič titulo nelaimėjo, bet į konkurso finalą pateko. „Mergina trejus metus šoka striptizą aplink stulpą, metus yra dirbusi Lietuvoje, taip pat yra erotinis modelis“, – rašo internautas pseudonimu d-zholik.

A. Tichonovič dar garsėja kaip iki pusės nuoga didžėja, jos koncertinis pseudonimas – Т-DJ Lika White. Ji pasivadino pirma šio žanro atlikėja Baltarusijoje, vienomis kelnaitėmis linksmina publiką naktiniuose klubuose, rašo tinklaraštininkas.

Po konkurso „Mis Minskas“ A. Tichonovič atsisakė bendrauti su žiniasklaida, o savo puslapyje socialiniame tinklalapyje „Vkontakte“ patalpino nuotrauką su nepadoriu gestu ir užrašu: „Aš jums nepatinku? Kaip gaila.“

Tuos pačius gestus mergina rodo ir nuotraukose iš Egipto kurorto, kuriame neseniai atostogavo.
Anželika Tichonovič, showbiza.net nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)