„Nekompetentingam Londono merui S. Khanui užkliuvo, kad aš vakar greitai sužaidžiau golfo partiją“, - rašė D. Trumpas antradienį tviteryje. Jis esą turėtų geriau pasirūpinti nusikalstamumu Londone, kuris visiškai nekontroliuojamas. „Jis yra siaubingas meras ir neturėtų kištis į mūsų reikalus“, - piktinosi D. Trumpas.

Kartu jis pabrėžė žaidęs savo golfo aikštyne, o tai yra „labai pigu“. Jo pirmtakas Barackas Obama tuo tarpu esą golfo žaisti skraidęs į Havajus.

Dėl JAV link artėjančio uragano D. Trumpas atšaukė planuotą kelionę į Lenkiją. Čia jis sekmadienį Varšuvoje turėjo dalyvauti iškilmėse, skirtose Antrojo pasaulinio karo pradžiai paminėti. Vietoj savęs D. Trumpas į Lenkiją nusiuntė viceprezidentą Mike‘ą Pence‘ą – o pats ilgąjį savaitgalį keliskart buvo pastebėtas žaidžiantis golfą.

S. Khanas, dalyvavęs renginiuose Lenkijoje, savaitgalį pasišaipė, kad D. Trumpas golfo aikštyne labai užsiėmęs rūpesčiais dėl uragano.

D. Trumpas ir Londono meras jau kurį laiką kariauja verbalinį karą. JAV prezidentas reguliariai išvadina S. Khaną nekompetentingu miesto vadovus, kuris nesusitvarko su Londono problemomis.

Šaltinis
Temos
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)