Paklaustas apie tatuiruotėmis padengtą W. Wilsono veidą, ant kurio yra trys svastikos ir Džokerio įkvėpta dygsnio šypsena, advokatas Kevinas Shirley patvirtino, kad W. Wilsonui buvo leista naudoti makiažą, bandant jas paslėpti, tačiau galiausiai priemonės buvo „nepakankamos“.

„Ponas W. Wilsonas savo išvaizdą kūrė suimtas ir laukdamas teismo. Jis niekada neišsakė savo motyvų. Mano kolega sėkmingai pareikalavo, kad tatuiruotėms paslėpti būtų pritaikyta procedūra, tačiau kai tai nepadėjo, bandžiau tuo pasinaudoti, jog parodyčiau jo psichinį nestabilumą“, – sakė jis.

Kaip rašė „Independent“, Jungtinių Valstijų Floridos teismui skelbiant nuosprendį, W. Wilsonas buvo bejausmis, o iš salės sklido šūksniai ir plojimai. Žudikas prieš tai atsisakė kalbėti apygardos teisme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)