Klausimą apie „dovaną“ turtuoliui uždavė Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) rašytojas ir politikos apžvalgininkas Sethas Abramsonas.

„Esu sutrikęs. JAV Vest Pointo karo akademija ką tik pakvietė Eloną Muską kaip kalbėtoją, nors jis tiekia karinėms reikmėms naudoti paruoštas transporto priemones Amerikos priešams, kuriems įvestos sankcijos. Kodėl tai nėra karščiausia naujiena Amerikoje? Kodėl Vest Pointas bendradarbiauja su žmogumi, kuris atvirai veikia prieš JAV?“ – parašė S. Abramsonas ir savo žinutę pažymėjo E. Musko naudotojo vardu.

„Tesla“ įkūrėjas komentarų skiltyje gana įžeidžiančiu tonu paneigė, kad padovanojo automobilį R. Kadyrovui.

„Nejaugi tu iš tikrųjų esi toks skystaprotis, kad galvoji, jog padovanojau „Cybertruck“ Rusijos generolui? Nieko sau“, – atsikirto E. Muskas.

Kadyrovas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame vairuoja „Cybertruck“

Čečėnijos respublikos lyderis R. Kadyrovas šeštadienį paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip jis vairuoja „Teslos“ „Cybertruck“ su pritvirtintu ginklu ir giria automobilių gamintoją milijardierių E. Muską.

47 metų Čečėnijos lyderį buvo galima matyti už vairo, kai važinėjantį regiono sostinėje Grozne, rodo jo „Telegram“ kanale paskelbtas vaizdo įrašas.

Atrodė, kad ant automobilio stogo buvo pritvirtintas kulkosvaidis.

 Ramzanas Kadyrovas su „Tesla“ „Cybertruck“

„Reiškiu nuoširdžią padėką Elonui Muskui. Tai, žinoma, stipriausias mūsų laikų genijus ir specialistas. Puikus žmogus“, – vaizdo įrašą lydinčiame įraše sakė R. Kadyrovas, kviesdamas E. Muską aplankyti jį Rusijoje.

„Atsižvelgiant į tokias puikias jo savybes, „Cybertruck“ netrukus bus išsiųstas į specialiosios karinės operacijos zoną, kur jis pasitarnaus atitinkamomis sąlygomis“, – pridūrė jis, turėdamas omenyje Kremliaus puolimą Ukrainoje.

„Cybertruck“ yra elektrinis pikapas, kurį JAV automobilių gamintojas „Tesla“ pirmą kartą pristatė 2019 m.. Praėjusiais metais buvo pradėta jo gamyba.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)