Visuomenės rūmų narys, judėjimo įkūrėjo ir Rusijos Federacijos jaunimo reikalų federalinės agentūros vadovo Vasilijaus Jakemenko brolis pritarė ryžtingiems kovos prieš sukilėlių metodams, kurių ėmėsi Libijos revoliucijos lyderis plk. Muammaras Gaddafi.

Vasario 21 d. savo asmeniniame bloge B. Jakemenko paskelbė straipsnį pavadinimu „Teisingas kelias“, kuriame pareiškė palaikantis Libijos lyderį „kovoje su provokatoriais, kurie siekia pilietinio karo“. Straipsnio autorius apkaltino JAV dėl kraujo praliejimo Libijoje.

„Libijos vadovas plk. Muammaras Gaddafi visam pasauliui parodė, kaip reikia elgtis su provokatoriais, kurie siekia perversmo, destabilizacijos ir pilietinio karo. Jis pradėjo juos naikinti. Raketomis ir viskuo, kas yra jo žinioje. Ir tai yra pats teisingiausias kelias nutraukti amerikiečių „revoliucinių“ technologijų naudojimą. Šaunuolis, pulkininkas M. Gaddafi. Kad visi taip“, - rašo B. Jakimenko.

Be to, B. Jakimenko pavadino M. Gaddafi „žmogumi, pasiruošusiu atsakyti už tai, kas vyksta šalyje“.

Šis tekstas buvo paskelbtas ir oficialiame judėjimo „Našy“ tinklalapyje, tačiau netrukus iš jo dingo, pastebi „Echo Moskvy“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją