„Lioša, ačiū tau už 26-erius absoliučios laimės metus. Taip, net už tris pastaruosius laimės metus. Už meilę, už tai, kad visada palaikei, už tai, kad juokinai net būdamas kalėjime, už tai, kad visada apie mane galvojai“, – rašo J. Navalnaja.

„Nežinau, kaip be tavęs gyventi, bet pasistengsiu gyventi taip, kad tu ten, viršuje, džiautumeisi dėl manęs ir manimi didžiuotumeisi. Nežinau, ar susidorosiu, bet stengsiuosi“, – sakoma J. Navalnajos įraše.

„Mes būtinai vieną dieną susitiksime. Turiu tau papasakoti tiek daug nuostabiausių istorijų, telefone išsaugojau tiek daug dainų, kvailų ir juokingų. Tiesą sakant, siaubingų dainų, bet jos apie mus, ir aš taip norėjau tau duoti jų paklausyti. Ir taip norėjau žiūrėti, kaip tu klausaisi, juokiesi, o paskui mane apkabini. Mylėsiu tave amžinai. Ilsėkis ramybėje“, – rašo J. Navalnaja.

Ji praėjus kelioms dienoms po vyro mirties pažadėjo tęsti A. Navalno darbus.


Olegas Navalnas instagrame taip pat paskelbė broliui skirtą įrašą. „Ramiai miegok, broli, ir dėl nieko nesijaudink“, – rašo jis.

A. Navalnas penktadienį palaidotas Maskvos Borisovo kapinėse. Su juo atsisveikinti susirinko tūkstančiai žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)