„Giliai miegojome, niekas nieko nesitikėjo. Buvo oro antskrydis, kurio negirdėjome. Taip, būkime atviri: mes jau pripratę prie antskrydžių. Ketvirtą valandą ryto man paskambino netoliese gyvenanti sesuo. Ji pasakė, kad atskriejo raketa, reikia keltis ir persikelti į saugią vietą“, – leidiniui „Ukrainskaja Pravda“ pasakojo moteris.

Pasak jos, netrukus nugriaudėjo stiprus sprogimas, o namas „drebėjo taip, kad buvo labai baisu“.

„Iš namų išbėgau su pižama, o vyras – su chalatu. Nusileidę laiptais iš 5 aukšto jau pamatėme, kad mūsų laiptinėje nėra langų. Dar nebuvo aišku, kur ir kas pataikė“, – prisimena Žana.

Moteris kartu su sesers šeima važiavo iš miesto, kur socialiniuose tinkluose pamatė nuotraukas, iš kurių sužinojo, kad raketa pataikė į jos tetos namus. Žanos vyras, jos tėvas ir sesers vyras grįžo ieškoti artimųjų, pati moteris į vietą atvyko vėliau.

„Tai, ką pamačiau, neįsivaizdavau net košmare. Pusė namo dingo, žmonės guli pakelėse. Visas įėjimas atrodė kaip kortų namelis. Minioje pamačiau savo tetos vyrą. Tą rytą mano dėdė ėjo į darbą: iš miegamojo išėjo į virtuvę, į vienintelį išlikusį kambarį. Ten jį pasitiko raketa“, – kalbėjo moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją