Trečiadienį Kanadoje, Sent Džonse, į paviršių iškeltos povandeninio laivo, kuris tikriausiai patyrė imploziją nerdamas link „Titaniko“, nuolaužos.

Pareigūnai teigia, kad tarp nuolaužų buvo aptiktas povandeninio laivo nusileidimo rėmas ir galinis dangtis.

JAV medicinos specialistai atliks oficialią numanomų palaikų analizę, sakoma pakrantės apsaugos pranešime.

Agentūra yra pradinėje nelaimės priežasčių tyrimo stadijoje. Pakrantės apsaugos jūrų tyrimų valdyba nugabens įrodymus į JAV uostą, kad būtų atlikta tolesnė analizė ir bandymai.

MBI pirmininkas kapitonas Jasonas Neubaueris savo pareiškime teigė, kad „vis dar reikia daug nuveikti, kad suprastų veiksnius, lėmusius katastrofą, ir padėtų užtikrinti, jog panaši tragedija nepasikartotų“.

„Titan“ nuolaužose, manoma, rasti žmonių palaikai

Visi penki laive buvę žmonės žuvo birželio 18 d., kai jis maždaug 90 minučių nugrimzdo į nardymą, norint pamatyti garsiąją 1912 m. laivo nuolaužą, esančią 3800 m gylyje šiaurinėje Atlanto vandenyno dalyje.

Keleiviai buvo „OceanGate“, kuris organizavo nardymą, vadovas, 61 metų Stocktonas Rushas; britų tyrinėtojas Hamishas Hardingas, 58 m.; Shahzada Dawoodas, 48 m. ir jo sūnus Sulemanas Dawoodas, 19 m.; bei prancūzų naras Paulas-Henry Nargeolet'as, 77 m.

„Titan“ nuolaužose, manoma, rasti žmonių palaikai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)