Pirmadienį įsigaliosiančios naujos priemonės sumažins leistiną žmonių skaičių būriuose nuo 30 iki šešių. Reikalavimas galios tiek tiek viduje, tiek ir lauke, įskaitant privačius būstus, parkus, barus ir restoranus.

Antradienį JK pranešė apie 2 460 naujų COVID-19 atvejų ir 32 mirtis nuo šios ligos. Vien Anglijoje praėjusią parą užregistruota 2 094 nauji COVID-19 atvejai, o iš viso šalyje užfiksuota daugiau nei 352 tūkst. ligos atvejų.

„Turime veikti dabar, kad sustabdytume viruso plitimą. Taigi supaprastiname ir sugriežtiname socialinių kontaktų apribojimus, kad gyventojams juos būtų lengviau suprasti, o policijai – užtikrinti“, – iš anksto gautą B. Johnsono kalbą spaudos konferencijoje cituoja naujienų agentūra „Press Association“.

Naujienų agentūros žiniomis, naująsias taisykles pažeidusiems žmonėms grės iki 100 svarų (apie 110 eurų) bauda, dvigubėsianti už kiekvieną pakartotinį pažeidimą iki 3 200 svarų (apie 3 522 eurai).

Šaltinis
Temos
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)