Pagrindinis alaus daryklos- restorano akcentas - moderni alaus virimo įranga, kur yra verdamas trijų rūšių alus. Įspūdingo dydžio bravoras matomas iš atokiausių restorano kampelių. Stebėti alaus virimo procesą ir mėgautis šviežiu alumi bei sočios, naminės virtuvės patiekalais vienu metu restorane galės apie 550 žmonių. Bendras alaus daryklos plotas apie 1000 kv.m.
„Bravaria“ restoranai dar veikia Vilniuje ir Kaune.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją