Gyvą pilstomą alų, kurio kol kas bus galima užsisakyti tik „Čili kaimo“ restoranuose, pagal specialų receptą gamins „Kalnapilio-Tauro“ grupė.

Šviesiai gintarinės spalvos „Lager“ tipo alus išsiskirs aromatiniais „Saaz“ apyniais, naudojamais tik ypatingai aukštos kokybės alui. 5,4 proc. alkoholio tūrio „Čili kaimo Tikrasis“ pasižymės švelniu, vos karstelėjusiu skoniu, tvirta kremine puta bei tiks prie picos, salotų, žuvies, taip pat tradicinių lietuviškų patiekalų.

Šiuo metu „Čili“ restoranų ir kavinių tinklas Lietuvoje jungia 45 nuosavus bei 7 frančizinius taškus, bei dar 26 restoranus Latvijoje, Lenkijoje, Ukrainoje ir Rumunijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją