Kioskų savininkai sunerimo gavę Savivaldybės administracijos Ekonomikos skyriaus raštus, primenančius, kad priimtas Tarybos sprendimas, rekomenduojantis nebeprekiauti alumi ir sidru nuo balandžio 30 d.

Susitikime dalyvavę smulkieji verslininkai tikino, kad kioskuose nustojus prekiauti alumi, reikėtų juos uždaryti, nes ši prekyba sudaro pusę kiosko apyvartos. Savininkai tvirtino, kad jų pirkėjai patenkinti aptarnavimu, jiems yra patogu prekintis tokiose prekybos vietose ir galėtų surinkti daugybę gyventojų parašų, pritariančių kioskų išlikimui.

Verslininkai aiškino suprantą, kad mieste atsirandant vis daugiau prekybos centrų, jiems ateityje vis vien teks kioskus uždaryti, tačiau prašė leisti “numirti sava mirtimi”.

Susitikime priimtas kompromisas – kioskuose nebeprekiauti alumi ir sidru nakties metu. Savininkai pažadėjo pavasarį atsinaujinti ir susitvarkyti savo kioskus, pranešė Šiaulių savivaldybė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją