Teiginiai

Megan Fox išvalė savo „X“ paskyrą, nes panikuoja dėl galimo ryšių su P Diddy atskleidimo.

Verdiktas

Melas. Megan Fox „X“ platformoje nebuvo aktyvi nuo 2013 m. sausio 9 d. Tai įrodo interneto archyvai.

Melo detektoriaus komentaras

Praėjus kelioms dienoms po to, kai buvo sulaikytas reperis P Diddy, socialiniuose tinkluose pasklido spėlionės dėl aktorės ir modelio Megan Fox veiklos socialiniuose tinkluose. Pasirodžiusiose žinutėse teigiama, kad moteris supanikavo ir todėl ištrynė visą savo „X“ paskyrą, palikdama tik 29 įrašus iš laikotarpio iki 2013 m., taip pat pašalino visus sekamus žmones „X“ platformoje.

Tačiau tokie įtarinėjimai – melagingi.

Megan Fox nebuvo aktyvi savo „X“ paskyroje dar nuo 2013 m. sausio 9 d. Tai įrodo interneto archyve sukaupti duomenys iš skirtingų laikotarpių (čia). Paskutinė jos žinutė, publikuota „X“, buvo: „5 dienos „Twitter“ ir dar nesugebu įžvelgti jo tikslo. #WhatIsThePoint ????“.

Klaidinanti žinutė

Tai – ne vienintelis kritiškas pareiškimas apie socialinius tinklus. Pavyzdžiui, 2022 m. portalui „Daily Wire“ aktorė ir modelis sakė, kad turi socialinės žiniasklaidos paskyras, tačiau asmeniškai jomis nesinaudoja. „Turiu žmogų, kuris skelbia pranešimus už mane, o aš sprendžiu, ką noriu pasakyti. Tačiau manau, kad tai grėsminga. Manau, kad tai blogis.“ – komentavo M. Fox (čia).

Kiek vėliau, 2014 m. gegužę, portale „People“ taip pat paskelbta, kad M. Fox, minėdama 38 gimtadienį, ištuštino savo „Instagram“ paskyrą, ištrindama visas savo nuotraukas ir sekamų anketų sąrašą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją