Teiginiai

Iš karto po P Diddy arešto atlikėja Pink ištrynė visas savo „X“ paskyros žinutes.

Verdiktas

Melas. Pink „X“ paskyros informacija buvo ištrinta 2024 m. vasario 6 d. Tai patvirtino pati dainininkė.

Melo detektoriaus komentaras

Dėl kaltinimų prekyba žmonėmis, prostitucijos organizavimu ir reketu sulaikius žinomą reperį P Diddy, paskleisti gandai, esą jį pažinojusios įžymybės suskubo trinti savo socialinių paskyrų duomenis, neva bijodamos, kad prieš jas taip pat gali būti mesti kokie nors kaltinimai.

Šį kartą į melagienų skleidėjų akiratį pateko dainininkė Pink. Internete pasirodė pranešimų apie tai, kad atlikėja rugsėjį neva ištrynė visą savo „X“ paskyros informaciją.

Tačiau nesunku įsitikinti, kad tokia informacija nėra teisinga.

Šiuo metu atlikėjos „X“ paskyroje galima rasti tik vieną 2009 m. rugsėjį publikuotą žinutę (čia).

Klaidinanti žinutė

Raktažodžių paieška atskleidžia, kad sprendimą palikti „X“ platformą atlikėja priėmė kur kas seniau, nei buvo areštuotas P Diddy. Apie savo apsisprendimą ji pranešė koncerto Sidnėjuje metu, kai nuo scenos pasakė: „Žinau, kad tai nėra milžiniškas dalykas, bet tai gana svarbu man. Aš išeinu iš „Twitter“. Esu tokia susijaudinusi. Yra dalykų, kurie mane džiugino, dabar noriu juos mesti. Jei su jūsų psichine sveikata kas nors negerai, tiesiog atsikratykite juo. Mums to nereikia.“ (čia).

Vėliau žinią apie daininkės sprendimą ištransliavo ir įvairūs pramogų ir naujienų portalai (čia, čia ir čia).

Rugsėjį Pink pakliuvus į paskalų apie ryšius su P Diddy sūkurį, o internete pasklidus žiniai apie neva neseniai ištrintas visas „X“ paskyros žinutes, pati atlikėja „Instagram“ paskyroje paskelbė žinutę patvirtindama, kad jos „X“ paskyros informacija buvo ištrinta vasario 6 d. (čia).

Tuo pačiu metu beveik identiška melaginga informacija buvo paskleista ir apie kitas įžymybes. „Melo detektorius“ jau paneigė tai, kad baimindamiesi ryšių su P Diddy savo paskyrų informaciją ištrynė daininkas Usher (čia) ir aktorė bei modelis Megan Fox (čia).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją