Ir tik po Antrojo pasaulinio karo šis reiškinys pradėjo plisti JAV ir Europoje. Vakarų naujieji komunistai, marksistai, dažnai pasivadinę liberalais, socialdemokratais, net konservatoriais, atėję į valdžią pradėjo įteisinti vienos lyties partnerystes, santuokas.

Lietuvoje kol kas pavyko išvengti įstatymu lygiu šių dalykų, nors Laisvės partija deda visas pastangas.

LGBT paradai nieko bendro neturi su žmogaus teisėmis, tai propagandinis siekis, nukreiptas prieš protą, dezorganizuojantis visuomenę, silpninantis tautos ir žmogaus moralę.

Šis reiškinys nieko bendro neturi ir su pažanga, jis buvo žinomas ir toleruojamas Senovės Romoje ir dar anksčiau. Todėl, kai Vilniuje, birželio 8 d. LGBT eisenos metu buvo girdėti šūkiai, kad jie už pažangą, tai mąstantiems žmonėms kėlė šypseną.

Pažanga, progresas – tai civilizacijos metu įtvirtinta šeimos kaip vyro ir moters sąjungos samprata, nes taip sukūrė Kūrėjas. Todėl eiti prieš akivaizdžią tiesą yra ne tik nepažangu, bet ir kvaila. Vaikai per apatinę nugaros dalį negimsta, kad ir ką darytum.

Linkiu LR Seimo nariams nepamesti galutinai proto ir nepasiduoti norams įteisinti tos pačios lyties partnerystę. Šis anomalus reiškinys vėl tampa „nebemadingas“ Europoje, be to, senasis žemynas sparčiai islamizuojasi, tad ateitis visiems turėtų būti aiški.