„Spalio 30 dieną įsigijau du bilietus į 2024 m. rugpjūčio 4 d. Ed Sheerano koncertą (pabrėžiu, kad bilietų pirkimas vyko 9 mėnesius iki koncerto). Tuo metu laukiausi, su vyru tikėjomės, kad galėsime 7 mėnesių vaiką palikti seneliams Jonavoje, kol pabūsime koncerte, o jeigu ne, gal kam nors atiduotume/padovanotume bilietus. Perkant bilietus, buvo paminėta, kad bilietai bus personalizuoti pirkėjo vardu, jis privalės dalyvauti bilietų patikrinimo metu. Mes jau esame turėję patirtį su personalizuotais bilietais – per praeitais metais vykusį „Rammstein“ koncertą, tuomet iš pažįstamų pirkome bilietą mano broliui, papildomai sumokėjome bilietų platintojams už vardo (bilieto savininko) pakeitimą. Remiantis ta patirtimi tikėjomės, kad jeigu turint mažą vaiką pasikeistų planai, nebūtų didelės bėdos tuos bilietus perleisti ar mano vyrui pasiimti į kompaniją ką nors iš draugų.

Dabar, iki koncerto likus 2 savaitėms, paskaičius apie tai, kaip vyks susisiekimas iki Dariaus ir Girėno stadiono, matome, kad realistiškai mūsų vaikui tektų be tėvų pabūti bent 5 valandas (koncerto trukmė + bilietų patikra + nusigavimas į ir iš koncerto vietos). Vaiko seneliai turi visišką mūsų pasitikėjimą, tačiau vaiką vis dar žindau, motinos pienas sudaro pagrindinę vaiko mitybos raciono dalį, o ir nežindyti tokį ilgą laiko tarpą yra gana skausminga patirtis moteriai“, – pasakoja skaitytoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)