„Šiandien buvo antra naktis, kai jos vidury pabudau nuo triukšmo ir baisios vibracijos. Pirmą kartą gal pirmadienį taip buvo, 1 val. nakties pabudau nuo baisaus triukšmo, maniau, namas gal griūna ar tuoj lėktuvas įsirėš. Galvojau, karas prasidėjo. Išėjau į balkoną susigaudyt, kas vyksta. Neiškart supratau. Garsas lyg statybvietėj, lyg piltų skaldą, važinėtų technika, siaubas kažkoks. Ir tada supratau, kad dieną netoliese mačiau, kad tvarko kelią“, – pasakoja Viktorija.

Ji sako ketvirtadienio naktį apie 3 val. prabudusi nuo tokios stiprios vibracijos, jog rodėsi, kad miega ant garso kolonėlės – net langai vibravo.

„Miegu aš su ausų kamštukais visada, ir langai ne į gatvę. Aš labai pikta. Naktį taigi nuo 22 val. muzikos nebegalima leisti. Kodėl jiems triukšmo reguliavimai negalioja? Iš miego taip pabust, ką ir galvot, širdis kulnuose, manai, gal jau tankai atvažiuoja“ – pasipiktinimą lieja vilnietė.

Gatvės remontas Vilniuje

Vilniaus miesto savivaldybės atstovas Gabrielius Grubinskas „Delfi“ patvirtino, kad minimoje Laisvės prospekto atkarpoje iš tiesų vyksta gatvės remontas. Darbai naktį esą atliekami siekiant neapsunkinti judėjimo dienos metu.

„Suprantame kylančius nepatogumus, tačiau jie laikini – kelio darbai ir trumpalaikiai nepatogumai yra neišvengiami, norint užtikrinti saugias, sklandžias ir komfortiškas vilniečių ir miesto svečių keliones ilguoju laikotarpiu. Intensyvesnio eismo gatvėse, tokiose kaip Laisvės pr., darbus stengiamasi atlikti nakties metu ir dieną ne piko metu, kitu atveju darbai lemtų didesnes spūstis, o kartu ir didesnį triukšmą bei taršą“, – aiškina specialistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)