Nuvykę į viešbutį buvome pakviesti su kita šeima į vadybininko kambarėlį, o ten buvo siūloma apsigyventi su svetimais žmonėmis viename kambaryje. Mes vykome su dviem savo mažamečiais vaikais, tai ar galite pagalvoti, ką reiškia gyventi viename kambaryje su svetimais žmonėmis, kuriuos matai pirmą ir paskutinį kartą savo gyvenime?

Kai mes atsisakėme kartu gyventi, tada prasidėjo grasinimai, kad gausite patį blogiausią kambarį ir iš viso neaišku, kada jį gausite ir t.t. Paskambinau kelionės organizatorių atstovei Natalijai, kuri tuo metu dirbo Turkijoje, jai atvykus papasakojome savo situaciją, bet mergina padėti mums nelabai galėjo.

Vargais negalais buvome apgyvendinti, bet iš viešbučio pusės jautėme priešišką nusistatymą. Atostogos tikrai buvo sugadintos. Kai grįžusi parašiau pretenziją kelionių organizatoriui, tai jie man atrašė, kad aš neturiu įrodymų, pasirodo, turėjome įrašyti pokalbį su turkais.

O su kokiais kelionių ir atostogų kuriozais esate susidūrę Jūs? Galbūt netikėtumai apkartino ilgai lauktą poilsį? O galbūt, priešingai, suteikė atostogoms smagų prieskonį?

Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kuriozas“ iki liepos 7 d. Vieno teksto autoriui įteiksime Č. Iškausko knygą „Iki mėnulio. Šių dienų pasaulis pro istorinę prizmę“.

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau: