„Viena pagrindinių ir intensyviausių Romainių gatvių – Lubinų g. Mašinos vinguriuoja trimis eilėmis, bandydamos išvengti duobių. Tuo metu, kai darytos nuotraukos, dar nebuvo ir mamų su vežimėliais, kurios dažnai čia vaikšto, bet matosi kelkraštyje vaikai“, – pasakoja skaitytoja.

Ji tikina, kad tuo atveju, kai dėl remonto uždaromos kitos Romainių gatvės, Lubinų g. tampa pagrindine, ja naudojasi autobusai, sunkvežimiai.

„Viska, ką savivaldybe sugebėjo padaryti, tai pastatyti kelio remonto ženklus, kurie stovi tris mėnesius, bet niekas nieko nedaro. Prieš porą savaičių neapsikentę gyventojai patys tvarkėsi savomis jėgomis ir lėšomis“, – piktinasi kaunietė.

Lubinų g. Kaune

Tikina: laukti liko nedaug

Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis „Delfi“ sakė, kad minimos gatvės tvarkymas prasidės netrukus.

„ Romainių gatvės darbai artėja prie pabaigos. Iki Joninių planuojame pabaigti darbus įkalnėje ir liks tik baigiamieji darbai Romainių g. Šia gatve gyventojai gali naudotis. Neužilgo prasidės ir Lubinų gatvės tvarkymas, jau esame nupirkę rangos darbus.

Bendrovė „Kauno vandenys“ šiuo metu baigia rengti lietaus tinklo įrengimo projektą Lubinų g. ir rugpjūčio-rugsėjo mėnesiais prasidės Lubinų g. rekonstravimo darbai.

Taip pat šiame rajone artimiausiu metu bus atliekami Medekšinės g. asfalto remonto darbai (bus naujai perklotas asfaltas)“, – aiškina jis.

A. Pakalniškis priduria, kad taip pat prižiūrimos ir kitos gatvės, taisomos avarinės išdaužos.

Norite pranešti naujieną ar papasakoti savo istoriją? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)