Tikrieji šių „bobučių“ vardai yra Sergej Čvanov (Matriona) ir Igor Kasilov (Cvetoček). Šis duetas 1999 m. pasirodė Evgenijo Petrosiano humoro vakare, kur ir įvyko šių „bobulyčių“ pirmasis koncertas. Šis duetas yra žinomas ne tik Rusijos platybėse, bet ir Pabaltijo bei Europos šalys turėjo progos ilgai juoktis per jų pasirodymus. Šios asmenybės išskirtinės tuo, kad iš tikrųjų yra gan uždaro būdo ir interviu dalina labai retai ir jei tai įvyksta, tai interviu jie duoda kaip „Matriona“ ir „Cvetoček“.

Šios „bobulytės“ savo anekdotais ar įvairių dainų parodijomis priverčia kvatoti visą salę. Ir šį kartą „bobulytės“ atvyko į Lietuvą pačiu laiku. Kadangi šiuo metu siaučia įvairūs virusai, kurie verčia mus sirgti, tai šių „bobulyčių“ dėka mūsų juoko metu pasigamino daug vitamino C, kuris neleis mums sirgti virusiniais susirgimais. Juokas – kaip antigripinas. Gal apie susirgimus pakaks, norėsiu dabar pasidalinti savo įspūdžiais iš šio pasirodymo.

„Sveckije Lvici“ taip prisistatė pasirodymo pradžioj šmaikščios „bobulytės“. Keletą įdomesnių „perliukų“ iš šio pasirodymo:

„Už kiek tu nubėgsi 100 metrų distanciją? Už 600 rublių tikrai nubėgsiu“.

„Ką reiškia žodis BOMŽ? - (Bagytyj, oboldennij, molodoj ženich (liet. turtingas, įspūdingas, jaunas jaunikis).

„Shto eto u tebia na botinke priliplo? - Aaaaa eto kusoček Gucci, v pole nastupila“ (liet. kas tau prie bato prilipo? - Aaaa, tai gabalėlis Gucci, lauke užlipau).

Ir dar daug tokių nemirtingų frazių, kurių į lietuvių kalba išversti nelabai pavyktų, na pavykti tai pavyktų, tik ar efektas būtų toks kaip visą tai klausytis rusų kalba.

2 valandos juoko, geros nuotaikos ir gražus „bobulyčių“ pasirodymas tikrai praskaidrino daugelį šio vakaro žiūrovų. Daugiau juoko ir šypsenų mūsų veiduose, ir gyvenimas atrodys nuostabus ir laimingas.

Šį straipsnį parašiusi skaitytoja buvo išrinkta DELFI Piliečio reportere šiame renginyje. Norite tapti Piliečio reporteriais kituose renginiuose? Sekite Piliečio „Facebook“ sieną!