Neilgai trukus, Elfas tapo tarsi bendros didelės šeimos nariu. Nors, tiesa, buvo visko... Lūžusių kaulų, skaudžių sukandimų, dramatiškų vilkimų žeme, nuspyrimų per kiemą, pabėgimų, išlaužytų tvorų ir čia jau reikėtų dėti daugtaškį.

Bet vis tik Elfas pranoko visų mūsų lūkesčius. Neprabėgus nei porai mėnesių, pradėjo ryškėti švelnus, elegantiškas tikro džentelmeno charakteris. Nepraėjus nei metams, Elfas iš pabaisos tapo gražiausiu ir mieliausiu sustambintu žemaituku, kada nors vaikščiojusiu ant lietuviškos žemės.

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ projekto „neBrisius.lt“ idėja užsikrėtė nuo Amerikoje vykusio „Why We Rescue“ ir, gavę idėjos autorių leidimą bei palaikymą, pradėjo analogišką ilgalaikį projektą Lietuvoje. Projekto metu fotografuojami žmonės su augintiniais, priglaustais iš prieglaudų ar gatvės, talpinamos jų laimingos istorijos, kurios, tikimės, užkrės vis daugiau ir daugiau žmonių! Prisijunk prie projekto „neBrisius.lt“! Dėl detalesnės informacijos kreipkitės el. paštu info@ggi.lt.