Atsiųstame Kaune užfiksuotame vaizdo įraše matoma, kaip savitarnos kasoje vyras nuskenuoja salotas, joms pritaikoma daugiau nei 1 euro nuolaida. Tačiau nuskenavus „Maximos“ „Ačiū“ kortelę, nuolaida sumažėja iki keliasdešimt centų.

„Dabar žinosime, už ką mums „Maxima“ sako „ačiū“, – ironizuoja Arminas.

Prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento vadovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė „Delfi“ paaiškino, kad taip įvyko dėl techninės spragos.

„Sveriamoms salotoms nuo 20 val. taikoma vakaro nuolaida. Informaciniame lipduke ant vitrinos pirkėjus informuojame, kad ši nuolaida netaikoma ir nesumuojama su kitomis akcijomis ar specialiais pasiūlymais. Jūsų minima prekė yra įtraukta į „Laimingų kainų“ leidinį ir jai yra taikoma reguliari kaina ir kaina su „Ačiū“ kortele. Dėl šios priežasties tai, ką pirkėjas pamatė ekrane yra techninė spraga, kurią šiuo metu sprendžiame“, – aiškino ji.

Norite papasakoti savo istoriją ar pranešti naujieną? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją