Primename, kad „Delfi“ šeštadienį susisiekė su reklamos sumanytojais, kurie plačiau pakomentavo, kas šį savaitgalį vyksta Vilniaus rotušėje ir kaip ji akimirksniu tapo šventiniu jaukumu dvelkiančia vieta – už tai organizatoriai dėkoja Vilniaus miesto savivaldybei ir džiaugiasi, kad Vilnius suteikia tokias puikias galimybes!

„Vilniaus rotušėje filmuojama vieno iš didžiausių Prancūzijos mobiliųjų ryšių operatorių reklama, kuri bus rodoma Prancūzijoje visą šventinį laikotarpį. Esame labai dėkingi Vilniaus miestui bei jo savivaldybei, kad suteikia galimybę filmuoti ir įgyvendinti tokio dydžio projektus. Vilnius yra vienas iš nedaugelio Europos miestų, kuriame galima įgyvendinti tokio lygio projektus ganėtinai per trumpą laiką, todėl jis yra mėgstamas reklamų kūrėjų. Daugelis vertina lietuvių darbo kokybę ir galimybes“, – sakė vienas iš idėjos sumanytojų ir organizatorių.

Norite išsakyti savo nuomonę ar pranešti naujieną? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)