„Nieko nėra nemokamo“, „visa tai iš mūsų kišenės“, „kam čia šimtus tūkstančių taško, lyg nebūtų svarbesnių dalykų“ – pasipylė komentarai, ir neretai iš turtingesnės klasės atstovų.

O aš noriu pasakyti – nustokite pagaliau viskuo skųstis! Taip, suprantu, kad šiuo metu yra tokių svarbių reikalų kaip slėptuvių įrengimai, infrastruktūros gerinimas ir pan. Tačiau pailsėti nuo visos karo įtampos, gąsdinimų žmonėms irgi reikia.

Būkim sąžiningi, ne kiekvienas galėtų sau leisti nueiti į dainininkės koncertą, kuris kainuotų, tikriausiai, nuo kokio 100 eurų. Ne visi uždirba tiek, kiek nemokamais koncertais besiskundžiantis Lietuvos elitas. Man ir pačiai patinka Rita Ora, tačiau man tai bus, greičiausiai, vienintelė galimybė pamatyti ją gyvai, ir dėl to labai džiaugiuosi.

Žmonėms reikia pramogų ir labai gražus gestas yra tai, kad suteikiama galimybė jomis pasimėgauti ir vargingiau gyvenantiems. O kad tas koncertas kainuos kelis šimtus tūkstančių miestui – juk tai tik mažas lašas palyginti su tuo, kiek kainuoja visi kiti sostinei reikalingi dalykai.

Norite išsakyti savo nuomonę ar pranešti naujieną? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt