Esu išsiskyręs vyras, todėl ne paslaptis, kad naudojuosi pažinčių programėlėmis. Taip pat ir savo draugų prašau supažindinti su kokia nors simpatinga moterimi.

Savo aplinkoje irgi pastebiu gražias moteris. Pasiūlymų netrūksta, bet vis dar nesutikau tokios, dėl kurios pamesčiau galvą ir be kurios negalėčiau gyventi. Bet aš ne apie tai, tikiu, kad sutiksiu sau skirtą.

Noriu pakalbėti apie tai, kodėl atsisako susipažinti vienišos mamos. Kaip jau sakiau, savo aplinkoje pastebiu daug gražių, malonių moterų, nes dirbu tokį darbą, kur nuolat sukiojuosi tarp žmonių. Kiek daug moterų kviečiaus į pasimatymus ir man buvo atsakyta, buvau atstumtas. Priežastis juokinga. Sako, kad turi vaiką ar vaikų ir kol užaugins juos, nenori jokio vyro.

Arba ateini į pasimatymą, o mergina atsiveda savo vaikus. Negi negali palikti tėvams, kitiems giminėms? Nesuprantu, negi pagimdžiusios moterys nenori jokio asmeninio gyvenimo? Negi be vaiko negali pabūti net 3 valandų?

Viena su kuria susitikau išvis keistuolė pasitaikė. Atviru tekstu pasakė, kad nori tokio vyro, kuris išlaikytų ją ir jos vaikus. Alio, ar čia normalu? Tyčia provokuodamas paklausiau, ar jai svarbu, kad vyras jai patrauklus būtų. Jai pačiai. Kad trauktų, kad geras seksas būtų, kad malonu bendrauti, kad įsimylėjimas būtų.

Toji moteris atsakė, kad nesvarbu. Svarbu, kad vyras vaiką išlaikytų. Alio, ar girdite? Meilė nesvarbu, o svarbu rasti melžiamą jautį. Tokių nebūna. Jos vaikas turi savo tėvą, kuris ir privalo jį išlaikyti.

Dar viena apskritai nustebino. Sako, kad moterims vyras reikalingas tik dėl vaikų. Neva vyrą dėl šios priežasties galima pakęsti. Alio, ar girdite? Pakęsti?

Nežinau, kas atsitiko toms moterims, kad šitaip keistai mąsto. Gal jūs paaiškinsite?

Savo istorijas ir pasakojimus siųskite pilieciai@pilieciai.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)