Kai dar tik susitikinėjome, buvau radusi jo komentarus kitoms moterims po nuotraukomis: „O, gražuolė seksiukė“ ir panašius. Taip pat žinučių. Tada galvojau bendravimą nutraukti – man tai rodė nepagarbą. Bet jis atsiprašė, paaiškino, kad rašė dar tik po pirmų dviejų pasimatymų, kai nebuvo aišku, ar santykiai bus rimti, bet kai kalbėjomės jau suprato, kad nori rimtai bendrauti, ir komentarus „užrauks“. Sutikau.

Paskui nebuvo jokių problemų, nepastebėjau kitų merginų. Telefono nebetikrindavau, nes pasitikėjau. Bet neseniai, kai jis buvo išėjęs išnešti šiukšlių, paėmiau jo telefoną, kad persisiųsčiau sau švenčių nuotraukas. Ir „iškrito“ pranešimas, kad turiu naują „Matchpažinčių programėlėje! Pasirodo, jis užsiregistravęs pažintyse – tik su inicialais, kad vardo nerodytų.

Kai grįžo, paprašiau, kad paaiškintų. Jo pasiteisinimas buvo praktiškai baisesnis negu pati pažinčių programėlė. Jis pasiteisino, kad dabar, kai laukiuosi, kurį laiką nelabai galiu mylėtis (turėjau problemų), todėl jam trūko tos „flirto, seksualinės energijos“ ir susikūrė paskyrą pažintyse dėl to. Atsiprašinėjo, kad neišlaikė. Poros mėnesių? Neišlaukt poros mėnesių (juk pradžioje tai mylėjomės) – tai kas būtų, jeigu kuris nors užsienyje dirbtų? Kaimynes kabintų, nes neištvertų? Teisinosi, kad neketino su jomis susitikti, norėjo tik pasižiūrėt į paneles ar paplepėti.

Dvejoju, kaip toliau elgtis, nes išskyrus šitus telefoninius dalykus santykiai tarp mūsų buvo tikrai geri, niekas neerzino. Be to, laukiuosi. Lauksiu jūsų komentarų, ką patartumėte, nes nematau blaiviai situacijos. Bijau ir likt su juo, nes nebepasitikiu, ir likt viena su vaiku. Be to, meilė vis dar yra, nieks iš širdies žmogaus taip neišpjauna. Bet jo poelgis man už nugaros buvo tiesiog kaip peilis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)