Socialinių tinklų laikais juk visus pokyčius moterys skuba paskelbti viešai, negali net pasislėpti nuo vaizdo – nebent paspausti „nebesekti“. O jei esi vieni kitų drauguose, kaip naujienų puslapyje matai pažįstamų pasidemonstravimus.

Tai toji pažįstama įsikėlė „žavingus“ patobulinimus – iš dailios nedidelio veido ir siaurų, subtilių bruožų moters, virto baiboku pripūstomis lūpomis. O, ančiuk, sveikas.

Net aiktelėjau pamačiusi. Ji, kaip ir kitos dabar „besigražinančios“ moterys, nieko drastiško lyg ir nedaro. Nėra operacijų ar patempimų. Tik injekcijos į lūpas. Kurios, tyčia patikrinau klinikų kainoraščius, net nėra ypatingai brangios. Lūpas susileisti galima sumokant maždaug nuo 170 iki 240 eurų. Porą mėnesių pataupiusios tą galėtų dauguma moterų.

Galėtų, bet prašau, nereikia. Tokių prisileidusių lūpas vis daugėja – bruožų ir unikalumo nelieka, visos vienodomis pūstomis lūpomis, visos „putliais iškilumais“, visų veidų proporcijos vien nuo tų lūpų pakitusios...

„Gražuolės“, atrodote ne seksualiai, o komiškai. Manot, kad esat patrauklesnės, bet iš tikrųjų visi mato, kad lūpos netikros ir juokiasi jums už nugaros. Niekas nepavydi jums išvaizdos. Mes nuoširdžiai jūsų gailime.

Gerai, kad injekcija per kurį laiką nuslopsta ir jeigu nebenori, vėliau gali jos nekartoti. Lūpos ilgainiui sugrįžta į pirminę formą.

To visoms ir linkiu. Gal ir mąstymas kada sugrįš į vietą. Gražių Naujųjų metų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)