Draugaujame jau tris mėnesius, tad atrodė, kad pats laikas parodyti vienas kitą tėvams. Mano tėvai vaikinui patiko labai, iškart rado bendrą kalbą. Na, o jo tėvai man pasirodė kaip tiesiog labai nelaimingi žmonės...

Bet apie viską nuo pradžių. Nutarėme, kad bus smagu kartu praleisti savaitgalį – kaip tik buvo geras oras, tad nutarėme visi nuvažiuoti į pajūrį. Saulė, jūra, gražūs kopų vaizdai, nuotaika gera. Su manimi nauji pažįstami bendrauja maloniai, atrodo, viskas neblogai einasi. Bet vis išgirdavau vaikino mamą burbant tėčiui.

Tai klausia, kodėl ne tuos marškinius užsivilko, kuriuos jam buvo išrinkusi. Jam užkliuvus už išsikišusios medžio šaknies pavadino žiopliu. Tai liepia striukę nusivilkti, nes juk karšta. Nesvarbu, kad jis sakė, jog visai jam ne karšta. Kai norėjo jam parodyti jūroje tolumoje pastebėtą laivą, o jis niekaip negalėjo jo įžiūrėti, visa suirzusi tėškė: na tu ir spitras, akis gydyti reikia!

Bet labiausiai užkliuvo, kai vakare norėjome kartu pažaisti stalo žaidimus. Tėtis niekaip negalėjo perprasti vieno jų taisyklių, tad mama pradėjo plūstis: visai tu durnas, išvis, eik miegoti, ką čia laiką gaišti, nei tau, nei mums smagu!

Mačiau, kad mano vaikinui nemalonu, tačiau nieko nesakė. Tėvas, nieko nesakęs, išėjo į savo kambarį, o su mama dar šiek tiek pavakarojome, atrodė, kad nieko nebūtų atsitikę. Tik man liko toks nemalonus jausmas. Supratau, kad nepažįstu vaikino tėčio, nežinau, kas jis per žmogus, bet kaip man to vyro gaila!

Jei net prie naujai sutikto žmogaus jo žmona taip elgiasi, tai kaip tuomet bendrauja namie? Išvis ar pasikalba, ar visas jų bendravimas yra tik bambėjimas? Iš tų dviejų kartu praleistų parų tikrai neatrodė, kad tuos du žmones kas nors dar sietų. Tačiau gyvena kartu. Kodėl? Geriau imtų ir išsiskirtų. Net jei tokio amžiaus jau nerastų kitų antrų pusių, neabejoju, kad ir po vieną gyventi būtų geriau. Nei jis ją nervintų, nei jam reikėtų gyventi nuolat užguitam.

Po to susitikimo gavau geriausią pavyzdį, kokia žmona nenoriu niekada būti. Ir niekam tokios nelinkėčiau. Jei dažniau žmonės nuspręstų pasukti skirtingais keliais, užuot buvę su nekenčiamu, gal būtų daugiau laimingų žmonių.

Norite papasakoti savo istoriją ar išsakyti nuomonę? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt