Esu gan jauna moteris, turiu vyrą ir vaiką. Mūsų šeima gana tvirta, tačiau tai, kas vyksta pastaruoju metu, yra protu nesuvokiama.

Vyras dirba policijoje, jo darbas išties pavojingas. Pasitaiko budėjimų ir iškvietimų naktimis, tenka dirbti paromis.

Ne gana to, kad išleidžiu vyrą į darbą su nerimu dėl pačių netikėčiausių pavojų, dabar išlydžiu dar ir su didele baime, kad iširs šeima...

Vyras turi kolegę, kuri labai akivaizdžiai rodo jam simpatiją. Kai pačioje pradžioje vyras užsiminė apie jam rodomą dėmesį, tik pasijuokiau, kad jis per daug gerai apie save galvoja. Tačiau kai tą kolegę pradėjome sutikti visur, kur tik išvykstame su šeima, kai padažnėjo naktiniai skambučiai ir pagalbos prašymai, neva susiję su darbu, jau nebejuokinga.

Ta kolegė tokia įžūli, kad net savo budėjimus susikeičia, kad dirbtų tuo metu, kai budi mano vyras. O man pagalvojus apie parą laiko leidžiančius juos kartu tikrai visokios įkyrios mintys lenda į galvą.

Paskutinis kartas labiausiai įsiutino. Buvome kartu su šeima miestelio šventėje, o ji lyg netyčia su savo draugėmis atsidūrė toje pačioje vietoje ir labai akivaizdžiai flirtavo su mano vyru laidydama visokias užuominas. Po tos šventės tarp mūsų kilo didžiulis konfliktas, po kurio jis išėjo ir negrįžo visa naktį... Bjauriausia tai, kad iš pradžių į kolegės dėmesį vyras reagavo piktai, vėliau guodėsi, kad pavargo nuo tokio dėmesio, o pastaruoju metu pastebėjau, kad jam tas pradėjo patikti ir pyktį pradėjo ant manęs, kad priekaištauju ir reikalauju mesti darbą.

Mane stebina šios moters įžūlumas lįsti į šeimą. Neiškentusi tokio jos elgesio, per vieną vyro budėjimą nuvykau pas jį darbą ir, radusi ja, iškėliau sceną, kad atstotų nuo vyro. Tačiau įvykiai pasisuko visai kitaip: ji išsigynė esanti tik jo draugė, o vyras mane užsipuolė, kad padariau jam gėdą prieš kolegas.

Vėl pradėjome konfliktuoti. Dabar namuose pykčiai kyla vis dažniau. Atrodo, net budėjimų jis gauna dažniau. Nežinau kaip elgtis, ir kaip atsikratyti tokios vyrą persekiojančios moters. Ji tikrai yra išvaizdi moteris, ir, manau, vyrui nėra paprasta atsilaikyti, ypač kai taip atvirai yra siūlomasi. O ir šeimos netekti bijau. Ar yra kažkokia išeitis šioje situacijoje? Kaip kovoti su prieše, kuri būna labai arti vyro?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (395)