Nebuvo nei trijų aukštų torto, nei baltų balandžių. Nebuvo didelio trijų dienų baliaus. Net dviejų dienų baliaus nebuvo! Įsivaizduokite, vestuvės buvo... Paprastos.

Apie vidurdienį įvyko pati santuoka, pasirašėme ir apsikeitėme žiedais metrikacijoje. Tada su tėvais, seneliais ir geriausiais draugais (kurie buvo ir liudininkai), visi nuėjome papietauti.

Mūsų buvo vos 16 žmonių, užėmėme vieną ilgą stalą restorane, mums net nebuvo uždaryta visa salė. Atrodė kaip jubiliejinio gimtadienio šventimas, tik aš buvau su balta suknele.

Bet pala, suknelė - ji irgi buvo be šleifo! Paprasta, man puikiai tinkanti, bet net ne iš vestuvinės parduotuvės.

Ir žinote ką? Tai buvo idealu!

Mums liko tikrai nemažai pinigų, kuriuos būtume iššvaistę baliui, o dabar galėjome išleisti bendro gyvenimo pradžiai. Mums susitaupė daug daug nervų ir nuovargio, nes realiai beveik nebuvo jokių organizacinių reikalų. Taip pat nieks nesusipyko ir nesusimušė, nes beveik nebuvo alkoholio, tik šiek tiek šampano, o ir ką ten prisigersi per poros valandų pietus? Atšventi, pasidžiaugi kartu ir išsiskirstai jau šeimomis. Jau ir mes restoraną palikome būdami šeima.

Tokiu savo sprendimu nustebinome net tėvus. Niekad nepamiršiu mamos, kai pasakėme, kad tikrai nereikia nuomotis suknios, pirkti papildomų butelių brendžio ir nebus desertų stalo. Jokio stalo nebus, tik tas, prie kurio sėdėsime, - dar pajuokavome.

Aišku, kad iš pradžių idėja ne visi buvo patenkinti. Bet darėme tai juk ne dėl kitų, o dėl savęs! Ir pavyko puikiai. Man tos vestuvės visada liks neužmirštama puikaus bendro gyvenimo pradžia.

Savo nepamirštamų vestuvių (gerų ar blogų) istorijas siųskite adresu pilieciai@delfi.lt Lyderiaujanti kelionių agentūra Lietuvoje „Kelionių panorama“ laimėtojui dovanos 100 eurų dovanų kuponą, už kurį galėsite išsirinkti pasiūlymą savo kelionei ar pridėti jį prie norimos brangesnės kelionės išlaidų. Kitus du skaitomiausių pasakojimų autorius redakcija apdovanos knygomis ir suvenyrais.

Skubėkite dalyvauti!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)