Pati savaitgalį patyriau BMW automobilio galią.

Teko važiuoti iš Klaipėdos į Vilnių, ties Kaunu pastebėjau, kad juda avarinius signalus įjungusių automobilių kolona. Pamaniau, laidotuvės. Norėdama aplenkti, patekau į spąstus. Automobiliai rikiavosi iš pirmos juostos į antrą ir atvirkščiai be jokių posūkio ženklų, tai greičiau važiavo, tai stabdė.. Ir ką jūs manot? Tai buvo apie 15 BMW automobilių virtinė, nuo senos iki naujesnės.

Šiaip taip juos aplenkus, po kelių šimtų metrų laukė kita kolona, kurios automobiliai be jokių suvaržymų lenkė mane tuo pat metu be jokių posūkio ženklų iš kairės ir iš dešinės, vos ne taranuodavo, jei norėdavau aplenkti... Ir taip – iki Vievio. Avarinių situacijų, mano akimis, buvo sudaryta daugybė. Tai ką, žvėriukus išleido pasiganyti?

Nepaskambinau į 112, o kam? Kas reaguos? Pavyzdžiui, vykdoma akcija Ukmergės g., kad A juosta nevažiuotu skubantieji... Nejuokinkit – tris dienas nebus policijos, ir vėl tas pats. Juk pas mus būna ir taip, kad girtas vairuotojas vairuodamas nužudo žmogų, ir nieko – net į kalėjimą nesodina! Taigi kam tos taisyklės, kam tos akcijos, jei nesaugu per perėją eiti, visi „skuba“, ant kulnų važiuoja, net stotelėje stovėti nebesaugu. Gal tiesiog nusipirkim po vainiką?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

DELFI pavyko susisiekti su dviem BMW automobilių mėgėjų klubais iš Kauno, kurie nurodė, kad skaitytojos minėto renginio neorganizavo.

Klubo „BMW Fanai“ iš Kauno atstovai sakė, kad jokio susitikimo savaitgalį neorganizavo: „Mes nieko panašaus nerengėme, neorganizavome šį savaitgalį. Mūsų visa veikla skelbiama „Facebook“ puslapyje.“

Susisiekus su kitu kauniečių klubu, „BMW Kauno klubas“ organizatoriais, jie sakė taip pat nežinantys, kas galėjo elgtis taip, kaip nurodė skaitytoja: „Mūsų bendruomenė buvo susitikusi savaitgalį, bet mes nevykome niekur, kalbėjom apie projektą „BMW gerumo akcija“, nes vyksime į globos namus, kad parodytume žmonėms, kad ir BMW vairuotojai turi širdį ir nori padėti kitiems, o ne lėkti, daužyti ir daryti avarines situacijas.“

„BMW Kauno klubas“ organizatoriai taip pat pasidalino atsaku BMW vairuotojų kritikams, kuris bus publikuotas DELFI Piliečio rubrikoje – sekite naujienas!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Gal jums teko tapti avarijos kaltininku ar nukentėjusiuoju ir galite papasakoti, kokia jūsų patirtis? Jūsų minčių laukiame žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt: