Nuo kultinės grupės „Laskovij maj“ sukūrimo praėjo daugiau nei ketvirtis amžiaus. Ji tapo ne tik muzikine sensacija, bet ir ištisos eros simboliu, vaikystės ir jaunystės prisiminimų dalimi. Tikrai yra žmonių, kurie vis dar jaučia nostalgiją, klausydami grupės hitų, kurie devintojo dešimtmečio pabaigoje ir dešimtojo pradžioje skambėjo „ant kiekvieno kampo“.

1986 metais gruodžio 6 dieną grupę „Laskovij maj“ įkūrė Orenburgo internato Nr. 2 muzikos būrelio vadovas Sergejus Kuznecovas. Tai buvo pirmoji šalyje sovietinė vaikinų grupė, nuo kurių dainuojamų dainų jaunimas kraustėsi iš proto, rašo mycrazystars.ru.

Tačiau būsimosios rusų popžvaigždės Jurijaus Šatunovo karjera prasidėjo dar Akbulako vaikų namuose-internate. Iš pradžių jie koncertavo kaip Akbulako internatinės mokyklos grupė. Tuo metu jai vadovavo vienas auklėtinių – Viačeslavas Ponomariovas, nes jis vienintelis internate turėjo gitarą, rašo spb.kp.ru.

Paaugliai kasdien repetavo, koncertavo vestuvėse, miesto renginiuose. Dainavo Leontjevo, Lozos ir kitų žinomų atlikėjų dainas.

„Tuo metu Jura Šatunovas niekuo nesiskyrė nuo kitų, bet...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)