Dalijamės ištrauka iš Michael Greger ir Gene Stone knygos „Kaip nenumirti“ (leidykla „Kitos knygos“).

Kodėl rizikos susirgti kraujo vėžiu sumažėjimas yra siejamas su augaliniu maistu? „British Journal of Cancer“ pateikė tokią išvadą: „Šiam mechanizmui suprasti reikia daugiau tyrimų.“ Kol tyrėjai aiškinasi priežastis, argi ne geriau nelaukti ir jau šiandien į lėkštę įsidėti daugiau augalinio maisto, nes bet kuriuo atveju jis yra palankus sveikatai?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)