Šiame recepte jautienos didkepsnį marinavau pernakt – norėjosi didesnės skonių amplitudės. Meksikoje itin mėgstamos šviežios kalendros labai tinkamos ne tik kaip takų garnyras, bet ir kaip marinato dalis. Apelsino ir žaliųjų citrinų sultys mėsą paminkština, o prieskoniai pagardina. Vis dėlto jei neturite laiko, mėsos galite nemarinuoti visai – pakaks rūpestingai įtrinti druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais.

Keli patarimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją