Šiame recepte jautienos didkepsnį marinavau pernakt – norėjosi didesnės skonių amplitudės. Meksikoje itin mėgstamos šviežios kalendros labai tinkamos ne tik kaip takų garnyras, bet ir kaip marinato dalis. Apelsino ir žaliųjų citrinų sultys mėsą paminkština, o prieskoniai pagardina. Vis dėlto jei neturite laiko, mėsos galite nemarinuoti visai – pakaks rūpestingai įtrinti druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją