Pasaulio čempionų taurę į viršų galų gale iškėlęs 35-erių L. Messi greta šio tikslo buvo ir 2014-aisiais, tačiau tuomet Argentinos rinktinės žygį finale sustabdė Vokietija. Nors turnyre nukeliauta toli, tąsyk iš Brazilijoje vykusių varžybų argentiniečiai grįžo nuleidę galvas, o slogių asmeninių įspūdžių parsivežė ir pats L. Messi.

Vaizdo kameros ne sykį užfiksavo spazmų tampomą L. Messi – pajutęs staigų pykinimą, argentiniečių herojus pradėdavo vemti tiesiog viduryje futbolo aikštės. Būta problemų ir dėl raumenų skausmų, puolėjas jautė milžinišką fizinį nuovargį.

„Lionelis suvalgo daugiau picos, negu tai turėtų daryti“, – žiniasklaidoje kurį laiką šmėžavo juokais ištarta vieno „Barcelonos“ trenerių štabo nario frazė. Kaip vėliau įvertino ir pats Messi, joje buvo nemažai tiesos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją