„Netflix“ paruošė tokį kiekį naujienų, kad pradžioje galvojau, jog netilps į vieną straipsnį. Tačiau pasigilinus matosi, jog šis kanalas ir toliau renkasi gausos kelią stengdamasis pateisinti „pasaulinio lyderio“ vardą. Produkcija peržengė populiarių šalių rėmus ir dabar „Netflix“ galima rasti ne tik ispanų, JAV, JK ir vokiečių serialų, bet ir produkcijos iš Peru, Lenkijos, Prancūzijos, Nigerijos, Indijos ir kitų, anksčiau ne tokių populiarių, regionų. Dabar čia galima rasti filmų ir serialų beveik bet kokia kalba ir mes nuoširdžiai laukiam, kas bus pionierius pateikti „Netflix“ produktą lietuvių kalba.

NETFLIX

Kai „Netfllix“ susideda su BBC, paprastai išeina labai neblogas rezultatas. „Inside Man“ / „Informatorius“ serialą kūrė kūrėjai, kurie kūrė britams filmus „Sherlock“ („Šerlokas“ 2010) ir „Dracula“ („Drakula“ 2020). Vien tai jau yra kokybės ženklas, tačiau, jei papildytume tai aktoriais Stanley Tucci ir Davidu Tennantu ir istorija, sujungiančia JAV kalėjime sėdintį mirtininką su po angliška bažnyčia užrakinta moterim, išeina ypač intriguojantis ir laukiamas serialas. Paprastai tokį žanrą galima sutikti kokiam HBO, bet šįkart tai didžiausio streamerio programoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją